Emsisoft Anti-Malware & Emsisoft Internet Security 10.0.0.5631 released

Emsisoft Anti-Malware & Emsisoft Internet Security 10.0.0.5631 released

Emsisoft Anti-Malware & Emsisoft Internet Security 10.0.0.5631 released. This is a maintenance release for improved compatibility, usability, speed, detection and stability.

This update will require a computer restart.

  • Added: Emsisoft Internet Security: Windows 10 firewall support.
  • Improved: Logging of firewall driver installation.
  • Improved: Overall firewall performance.
  • Fixed: Connectivity issues on Windows Vista.
  • Fixed: Occasional BSOD on Windows XP.
  • Fixed: Occasional update loop on Windows Vista and newer.
  • Fixed: Real-time protection occasionally not starting after a program update on Windows 10.
  • Fixed: Problem with processing of certain signature types.

 

  • Cat Tilley

    Fantastic news to hear! Hopefully this will fix the need to reinstall Emsisoft Internet Security (EIS) & EAM after upgrading to Windows 10. All four of my Windows 7 installs that had EIS installed, had to be removed & reinstalled after upgrade, a component or service wouldn’t start was the notice.

    Though to be fair, it should not go unnoted that this is an Emsisoft-only issue, there was one other major brand that did the same thing two straight times, and there were also non-security software that didn’t roll over to Windows 10, had to reinstall a couple of software choices on all computers.

    This is common when a new OS is involved, and it was much worse when Windows 8 was released, by comparison, this wasn’t as bad. At least I was able to uninstall & reinstall, all was OK. Took all of 3 minutes to do this with EIS.

    Unfortunately, the other brand required more steps.

    Cat

  • Dan

    Something didn’t install correctly I assume; as I am still running Vista Home Premium 64 bit and I had ti uninstall and re-install EIS as my malware woudn’t start for whatever reason. It appears with ever update that comes out my machine rejects a part of the software and it has to be debugged to fix it!!!

  • Lode

    Apologies for double posts below. It was not intentional.
    In the mean time the delay in reboot has been solved:

    “Reboot Time Much Longer After Update”
    http://support.emsisoft.com/topic/18599-reboot-time-much-longer-after-update/

    And that was done during the weekend…. great service!